Coaching

Har du brug for et coaching forløb, hvor der er fokus på dig og personlig udvikling?

Her finder du en række coachingforløb, som alle har til formål at udvikle og styrke dig i alle livets forhold.

Alle coachingforløb inddrager brugen af Enneagrammet, hvis det altså giver mening i forhold til dig og dine behov.

Teamcoaching

Teamcoaching skaber sammenhold og afdækker den individuelle medarbejders styrker, så de bringes i spil til virksomhedens bedste.

Personlig coach

En personlig coach er din neutrale og fortrolige sparringspartner i alle livets forhold. Du får redskaber til at håndtere dit arbejde, dit parforhold og dit liv, når du går til personlig coach.

Ledelse coaching

Få skræddersyet coaching af ledelse og se målbare positive resultater på bundlinjen. Giver glade medarbejdere og øget omsætning.

Læs mere om de enkelte coachingforløb her på siden eller ring på telefon 40 40 21 94 for yderligere information.

Salgscoach

Få en god salgscoach, der tager udgangspunkt i de værktøjer, som jeres virksomhed allerede bruger. Det gør det nemt at anvende dem i praksis i det daglige.

Fusioner i det offentlige

Et coaching-forløb, der sætter sammenlægning af institutioner på rette kurs. Du bliver klogere på dig selv, og på hvordan du gør dine medarbejdere glade for det nye.

Enneagrammet

Enneagrammet er et af de mest effektive værktøjer til at udvikle dig selv eller dine medarbejdere.

Kontakt mig for en uforpligtende dialog om de resultater I gerne vil opnå.

"Meget direkte kommunikation og meget professionel." "Carsten fungerede som sparringspartner i salget." "Jeg giver Carsten de bedste anbefalinger."

Coaching og Enneagrammet

Med hjælp fra Enneagrammet har du en unik mulighed for at få et indre kendskab til dig selv og andre. Du opnår dermed en bedre forståelse af dig selv og menneskerne omkring dig. Du bliver bevidst om egne og andres sider samt reaktionsmønstre og lærer samtidigt at tackle situationer på en måde, som gavner alle parter.

 

Hvad enten du ønsker coaching i forbindelse med arbejde eller privatliv får du i et coachingforløb et større overblik og overskud i hverdagen. Bliv bevidst om dig selv, dine behov og prioriteter, og bliv klogere på, hvad du vil, hvad du er i stand til, og hvordan du bedst muligt når dine mål i livet.

Personlig coaching, teamcoaching og ledelsescoaching handler alle om at skabe balance i hverdagen – både for den enkelte og for hele organisationer.

Ring hvis du har nogle spørgsmål og lade os tage en snak om mulighederne. På Tlf.: 40 40 21 94

Du er altid velkommen til at kontakt Carsten Wendt for at høre nærmere på mail: carsten@carstenwendt.dk

Når puslespillet går op

Kontakt Carsten Wendt

Udfyld formularen, og du hører fra Carsten Wendt snarest muligt.