Virksomhedskultur

Er du klar til udvikling?

Kontakt Carsten Wendt

Oplever dine ansatte stress på arbejdspladsen?

Stress kan være farligt for jeres virksomheds kultur. Hvis jeres medarbejdere er stressede, så vil I ofte opleve, at de er i dårligere humør, har mindre overskud og ikke udvikler sig positivt. Stress kan således bremse jeres innovation og forretningsudvikling, hvilket kan føre til dårlige resultater, som I kan se på bundlinjen i sidste ende.
Den interne kultur er en central del af en virksomheds motor. Det er derfor utrolig vigtigt, at du som leder sørger for at skabe en positiv kultur med glade medarbejdere, så jeres forretning vokser og udvikler sig i en positiv retning. 


Jeg er en personlig coach, som primært arbejder med top- og mellemledere i erhvervslivet. Jeg kan udvikle jer som ledere og give jer nye værktøjer, som I kan bruge til at forme og udvikle jeres ansatte, virksomhed og kultur. I løbet af et coachingforløb får I en konkret og handlingsorienteret rådgivning, som I sidste ende fører til målbare resultater for jeres virksomhed.

Ring eller skriv hvis du er interesseret i et effektivt og struktureret coachingforløb, hvor du får et erfarent blik på din ledelsesstil udefra.


Stresshåndtering

Stress opstår ofte, hvis en medarbejder ikke kender sin rolle eller ikke føler, at vedkommendes forventninger til arbejdsopgaverne bliver indfriet. For eksempel kan der ske forandringer i virksomheden, som fører til nye og anderledes arbejdsopgaver, eller måske har de ansattes arbejdsopgaver simpelthen hobet sig op.
Forandringsledelse handler blandt andet om, hvordan du håndterer forandringer i virksomheden som leder og tager hånd om dine medarbejdere, så I undgår stress og negativitet i jeres virksomhedskultur.

Det er vigtigt, at du som leder selv accepterer de rammer, som du arbejder inden for, og således tager stilling til, hvordan I kan yde bedst muligt inden for de pågældende rammer. Det gør det lettere for dig at afstemme dine medarbejderes forventninger og hjælpe dem med at finde deres rolle i virksomheden. Motiverede medarbejdere skaber bedre resultater. Det er således dit ansvar at sikre et stressfrit miljø, hvor medarbejderne møder op med overskud og motivation hver dag. Hvis du er i tvivl, om hvordan jeres ansatte har det, så brug tid på at lære dine kolleger bedre at kende.


Sæt dig ind i din medarbejders arbejdsdag

En god leder forstår sine medarbejdere. Du bør tage plads inde i dine ansattes hoveder, så du kan forstå deres tankegang og lede dem på bedste vis. Her kan det være en god idé at kategorisere dine ansatte i personlighedstyper, da det giver dig nogle konkrete værktøjer til at håndtere dine medarbejdere på bedste vis.

Jeg benytter mig af en enneagramtest til at fordele medarbejdere inden for ni forskellige personlighedstyper. Alle mennesker er naturligvis forskellige og de indeholder elementer fra alle persontyper. Alligevel er det dog muligt at bruge enneagrammet som et værktøj til at forstå forskellige menneskers behov og forholde sig konkret til, hvordan du som leder kan udvikle dine ansatte.


Få hjælp udefra

Hvis jeres virksomhed står ansigt til ansigt med forandringer eller nye udfordringer, kan det ofte være en god idé med ekstra hjælp til at tackle organisationens aktuelle problemer. Med mere end 15 års erfaring som konsulent og personlig coach kan jeg kaste et kompetent og erfarent blik på jeres forretning og ledelsesstil. Jeg kan give jer input og konkrete værktøjer at arbejde med, som fører til målbare resultater i sidste ende for jeres forretning.

Kontakt Carsten Wendt

Udfyld formularen, og du hører fra Carsten Wendt snarest muligt.