Ledelse

God ledelse handler om at forstå sig selv og sine medarbejdere.

Ledere står ofte over for udfordringer såsom fyringer forandring nedskæringer stress der udfordrer virksomhedens kultur og vækst.

Kernen i en sund forretning er glade og motiverede ansatte.

Du skal således som leder sørge for at skabe en balanceret og god intern kultur for at hjælpe jeres virksomhed i en positiv retning.

Du kan også kontakte mig, hvis du vil vide mere om, hvordan jeg hjælper virksomheder med at vokse gennem personlig udvikling.

Ledelse i en svær tid

Forandringer i en virksomhed skaber ofte forvirring på arbejdspladsen. Det kan være svært for dine ansatte at forstå og tilpasse sig de nye organisatoriske rammer. Her er det vigtigt, at du som leder tager dine medarbejdere i hånden og hjælper dem gennem den svære tid.

Intern kommunikation

Virksomhedens kultur spiller en afgørende rolle for jeres medarbejderes ydeevne og forretningens udvikling. Af den grund bør du hele tiden tænke over, hvordan du forbedrer jeres interne kommunikation.

Få nye lederværktøjer

Hvis I gerne vil udvikle jer som ledere, så er det ofte en god idé at få hjælp fra en ekstern konsulent, der kan kaste et skarpt blik på jeres forretning udefra. Mit mål er at give jer konkrete redskaber, som I kan tage i brug med det samme.

Du kan også kontakte Carsten Wendt, hvis du vil vide mere om, hvordan vi hjælper virksomheder med at vokse gennem personlig udvikling.

Psykologi på arbejdspladsen

Et sundt arbejdsmiljø spiller en afgørende rolle for dine medarbejderes motivation og produktivitet. Det er derfor vigtigt, at du som leder forholder dig til, hvordan du skaber en kultur, hvor der er plads til forskelligheder og til at sige sin mening.

Forandringsledelse

Store forandringer i en virksomhed eller organisation kræver en stærk leder. Fyringer, nedskæringer, omstruktureringer og nye ansvarsområder stiller krav til dine lederegenskaber. Du skal være til stede for dine medarbejdere og tage dem i hånden, når jeres virksomhed ændrer sig markant.

Virksomhedskultur

Hvis jeres medarbejdere er stressede, så vil I ofte opleve, at de er i dårligere humør, har mindre overskud og ikke udvikler sig positivt. Stress kan således bremse jeres innovation og forretningsudvikling, hvilket kan føre til dårlige resultater, som I kan se på bundlinjen i sidste ende.

Hvordan aktiverer, inddrager og motiverer du dine medarbejdere bedst?

"Meget direkte kommunikation og meget professionel." "Carsten fungerede som sparringspartner i salget." "Jeg giver Carsten de bedste anbefalinger."

Ring hvis du har nogle spørgsmål og lade os tage en snak om mulighederne. På Tlf.: 40 40 21 94

Du er altid velkommen til at kontakt Carsten Wendt for at høre nærmere på mail: carsten@carstenwendt.dk

Optimer din virksomheds potentiale med Carsten Wendt

Kontakt Carsten Wendt

Udfyld formularen, og du hører fra Carsten Wendt snarest muligt.