Forandringsledelse

Er du klar til udvikling?

Kontakt Carsten Wendt

Hvordan tackler du, som leder, forandringer i virksomheden?


Store forandringer i en virksomhed eller organisation kræver en stærk leder. Fyringer, nedskæringer, omstruktureringer og nye ansvarsområder stiller krav til dine lederegenskaber. Du skal være til stede for dine medarbejdere og tage dem i hånden, når jeres virksomhed ændrer sig markant. Forandringsledelse handler om, hvorledes du tackler situationen bedst som leder, når der sker markante forandringer i din organisation.

Jeg coacher ledere i at skabe gode resultater og motiverede medarbejdere, når virksomheden står over for ændringer eller hårde tider. Coaching er en god måde at få hjælp udefra til at håndtere en bestemt udfordring.

Kontakt mig for mere information om personlig rådgivning og sparring i forbindelse med jeres virksomhed.


Forandringsledelse

Medarbejdere bliver ofte utrygge, når der sker forandringer i en virksomhed. De ansatte vil ofte reagere ved at være nysgerrige, bange for deres egen situation og stille spørgsmålstegn ved, hvad der foregår i organisationen. Lederens ansvar er her at skabe tryghed for de ansatte. Forandringsledelse kræver her, at du er ærlig. Du skal sørge for at være konkret i din formidling og god til at fortælle dine medarbejder om, hvad der foregår af forandringer i organisationen. Det gør det lettere for dine ansatte at forholde sig til situationen, hvilket skaber en større troværdighed til jeres virksomhed.
Når du skal kommunikere om virksomhedens kommende forandringer, så er det en god idé at sætte dig ind i den enkelte medarbejders persontype. Mennesker bliver motiverede og engagerede af forskellige handlinger, og det er således vigtigt, at du tilpasser din ledelsesstil og kommunikation til dine medarbejdere. 


Kend dine medarbejdere

Hvis du tager udgangspunkt i det menneske, du taler med, er det ofte et godt udgangspunkt for en konstruktiv medarbejdersamtale. Her kan du bruge en enneagramtest til at kategorisere dine ansatte i ni personlighedstyper. Alle mennesker er forskellige. Og du kan naturligvis ikke kategorisere dine ansatte i hver sin kasse. Men testen er alligevel god til at få en idé om, hvordan du skal gribe den enkelte medarbejder an og skabe en positiv udvikling for vedkommende. For eksempel foretrækker et par af dine ansatte måske en løs struktur, hvor andre bedre kan lide faste rammer og få forandringer.

Du kan prøve en enneagramtest eller kontakte mig, hvis du vil vide mere om enneagrammet og få hjælp til at lære dig selv og dine medarbejder endnu bedre at kende. 


Glade medarbejdere kan betale sig

En god kultur former jeres virksomhed og brand. Derfor er en af de vigtigste dele i en succesfuld forretning en god intern kultur. Glade medarbejdere øger produktiviteten, skaber grobund for positiv udvikling og sikrer jer i sidste ende flere penge på bundlinjen. Her spiller dine lederegenskaber og kommunikationsevner en stor rolle for organisationens kultur. Derfor er det vigtigt, at du sørger for at lede alle jeres medarbejdere på en personlig og nærværende måde, der bygger på de værdier, som er fundamentet for hele jeres virksomhed. 


Få nye lederværktøjer gennem rådgivning

I de fleste tilfælde kan det være sundt at få et blik udefra på jeres måde at drive forretning. En ekstern coach kan give jer feedback på din ledelsesstil og måde at håndtere forandringer og udfordringer, så du udvikler dig og bliver klædt på fremover.
Jeg har mere end 15 års erfaring som ekstern konsulent, hvor jeg hjælper en lang række forskellige ledere med at udvikle sig og tackle udfordringer i både privat- og erhvervslivet.

Hvis du har spørgsmål eller lyst til at vide mere om min måde at coache, kan du ringe eller skrive til mig. Så kan jeg høre mere om jer og fortælle mere om min måde at coache ledere.

Kontakt Carsten Wendt

Udfyld formularen, og du hører fra Carsten Wendt snarest muligt.