Tag vores mini enneagram-test

Er du klar til udvikling?

Kontakt Carsten Wendt

Denne test giver en indikation af, hvilken type du er.
Vil du have et mere præcist resultat, så send mig en besked via kontaktformularen her på siden. Så sender jeg dig et link til en gratis online test. 


Vælg først mellem udsagn A, B eller C:

  1. Det er vigtigt for mig at sætte et aftryk i verden, så jeg selv og andre ved, at jeg har været her. Jeg anvender mit høje energiniveau til at præge omgivelserne, og jeg føler mig komfortabel ved at kontakte andre mennesker. Jeg betragter mig selv som udadvendt og har troen på, at jeg kan løse de fleste opgaver.

  2. Det er vigtigt for mig at udtale mig, når jeg har fået tænkt mig om, så det jeg siger, er væsentligt. Jeg er for det meste tilbagetrukket og afventende og har det godt med at betragte omgivelserne. Jeg holder mest af dybere samtaler og kan blive stresset af en overfladisk dialog med hurtige emneskift.

  3. Det er vigtigt for mig at være med i gruppen eller teamet. Jeg er mere en teamplayer end individualist, og jeg befinder mig godt ved at yde noget sammen med andre mennesker. Jeg kan dog godt forholde mig kritisk over for andres mening om mig, og jeg kan have tendens til at tage tingene personligt, men jeg yder blot mit bedste for gruppen eller teamet.

 

Vælg så mellem udsagn 1, 2 eller 3:

  1. Jeg kan for det meste mærke, om tingene er rigtige eller forkerte. Det er noget, der sker i min krop, og jeg tror, at denne fornemmelse sidder i min mave. Det er ikke en emotionel følelse, men en fysisk fornemmelse i kroppen. Det er ikke sikkert, at jeg udtrykker mine meninger og holdninger, men jeg træffer meget hurtige beslutninger og er for det meste sikker på, at jeg har truffet den rigtige beslutning. Når jeg har truffet en beslutning, skal der meget overvejende grunde til, at jeg ændrer mening.

  2. Jeg kan for det meste forholde mig rationelt til tingene og ved, at jeg er hurtig til at regne tingene ud. Jeg er ikke den udprægede føletype og drøfter for det meste ikke mine følelser med nogen. Jeg er med på, at der findes emotionel intelligens, men egentlig er det en mystisk sammenblanding af ord – nemlig emotionel og intelligens – idet en emotionel tilstand er yderst rationel, og intelligens historisk set er noget, man kan tage og føle på.

  3. Jeg kan for det meste forholde mig emotionelt eller følelsesmæssigt til tingene. Jeg går op i, hvad folk tænker eller siger om mig, og jeg bliver ked af det eller skuffet, hvis folk tager mig for givet eller ikke anerkender de ting, jeg gør. Jeg ved, jeg lægger min sjæl i de opgaver, jeg løser eller udfører, og mener, at det kun er rimeligt med en anerkendelse af mit arbejde. Jeg kan godt bruge tid på at forstå, hvorfor jeg føler de følelser, jeg gør, og jeg er god til at mærke om andre er oprigtige over for mig.

 

Resultat af mini energram testen:

Svarkombination Enneagram-type
A1 8
B1 9
C1 1
C3 2
A3 3
B3 4
B2 5
C2 6
A2 7

Blev du nysgerrig? Vil du gerne have nogle flere detaljer?

Send mig din email-adresse, så får du et gratis link til en mere udvidet online test.

Du er altid velkommen til at skrive til mig med spørgsmål til enneagrammet, og hvordan du kan bruge det til at udvikle dig til et mere helt menneske.

Kontakt Carsten Wendt

Udfyld formularen, og du hører fra Carsten Wendt snarest muligt.